Følg med her:
Fisk
Der står meget mere fisk på mit middagsbord, end du kan se her i mine opskrifter. Hvorfor? Fordi fotografen sjældent når at tage et billede, før fisken er spist. Og fisk skal spises aldeles frisk fra panden eller ovnen eller grillen – eller hvor den nu kommer fra.
Stegt mørksej med karry og ris
Laks i ovnen med grønsager og safransauce
Tunbøf med kapers, oliven og tomat – en herregod tunsteak
Laksetærte – magisk opskrift med hytteost og spinat
Ovnbagt laks med æbler og feta – laks i ovnen
Pasta med fisk, tomat og courgette – lynhurtigt, lækkert!
Laks i rød karry med kokosmælk og grønt
Stegt rødspætte – paneret rødspætte med panko-rasp
Laksemousse med røget laks og ristet rugbrød
Laks i ovn med feta og soltørret tomat
Tunmousse med smør og creme fraiche
For det meste laver jeg fisk på den enkle måde – ovnsteger den og serverer lidt godt tilbehør til. Ikke så meget fikumdik.
Men her får du bloggens – beklager, beskedne – udvalg af fiskeopskrifter, og så håber jeg, du bliver lidt inspireret alligevel. Hvis du savner noget alternativt tilbehør til fisk, så tjek afdelingen for tilbehør her.