Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
En grillet salat med burrata er et hit, når din salat skal være enkel - og himmelsk på samme tid! Her er møre auberginer og grønne asparges er virkelig kommet i godt selskab.
Jeg er så heldig at ha’ en svigersøn, der kan mere i et køkken end de fleste. På en ganske almindelig tirsdag serverede Rasmus denne grillede salat (vejret var dog mere til pande end grill, og det kan man også). Jeg tror, han kender mig godt nok til at vide, at man ikke kan servere sådan en salat for mig, uden jeg gentager den ved først givne lejlighed. Her! Det eneste, jeg har tilføjet, er citronskal – og lidt rucola i bunden. Det tror jeg nok, jeg får tilgivet.
Opskriften er enkel, som jeg elsker det – især om sommeren. Brug den enten som tilbehør til aftensmaden eller som en selvstændig forret med lidt brød til.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Auberginer skal tilberedes grundigt – du kan enten stege dem i ovn, på pande eller på grill. Her er et par forslag:
Hvis du ikke lige har grillen tændt, kan du sagtens lave den på en almindelig pande eller en grillpande.
Jeg lavede salaten som tilbehør, men du kan sagtens bruge den mere som en måltidssalat – her et par tips:
Du kan også toppe salaten op med ristede pinjekerner.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)