Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Her får du en simpel basisopskrift på sprød, honningristet mysli. Den er klar på blot en halv time - og den er forresten også god i hurtig dessert!
Hvis du synes, købt granola er irriterende dyrt – eller ikke passer til din smag – så lav din egen. Min er ikke særlig sød, og hvis du gerne vil ha’ den sødere, kan du skrue lidt op for honningen.
Du får også mine tips til, hvordan du kan variere granolaen og tilsætte nye spændende sager efter humør, smag og beholdning. Nemt er det! Portionen tilbereder jeg i ovnen på to bageplader.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Granola er nok noget, de fleste forbinder med morgenmad – for eksempel på skyr og yoghurt, på grød eller smoothie. Meeen. Du kan også bruge den i en hurtig dessert! Tænk trifli – og byg en ikke-nødvendigvis-så-sød dessert med fx:
Jeg har brugt meget enkle basisingredienser i min granola, men du kan sagtens freestyle. Her får du nogle forslag:
Jeg tænker, at nogen sikkert elsker tørret frugt i en deres knasende morgendrys , og det kan du bare tilsætte, når granolaen er ristet og afkølet. Prøv fx:
Jeg er ikke selv fan af kakao og chokolade til min morgenmad, men det må du gerne være. Sådan kan du tune granolaen til en chokoladegranola:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)