Opskrift på asiatisk pulled chicken
Er du til pulled chicken, og savner du en variation over temaet? Så kan du glæde dig til en virkelig lækker thai pulled chicken, svøbt i cremet peanutmarinade! Lav en god stor portion – for den er også god i madpakken. Og som et restemåltid. Eller når der skal hurtig aftensmad på bordet.
Det tager lidt tid at lave thai pulled chicken. Men det er nemt. Og hvis du laver en stor portion, er det hurtigt at tage op af fryseren.
Asiatisk pulled chicken – god til meget!
Hvis du har lavet pulled chicken før, ved du, at du skal gå i gang i god tid. Tricket med pulled chicken er, at den skal have rigtig god tid i ovnen – og en rigtig lækker marinade. Så er kyllingen lige til at pille fra hinanden med to gafler, superlækker og klar til, ja, klar til hvad?
Denne gang blev det med en lidt asiatisk inspireret version af vafler, altså ikke søde vafler, men madvafler. Men du kan også sagtens bruge thai pulled chicken i wraps, i sandwich, i burgerbolle – eller til en god salat.
Hvis du er salattypen, vil jeg anbefale at bruge den asiatiske pulled chicken denne thai-nudelsalat, der fuld af gode grønsager.
Er du med på thai-vafler til aftensmad?
Det er ikke så sært, at vafler har fået en revival i en ikke-sød aftensmads-variant. For selv når du laver dem uden sukker, er der altså noget ekstra fristende over dem. Fine at servere, og de mætter!
Her har jeg lavet en lidt thai-style vaffel med søde kartofler indeni og sesam udenpå.
Når kyllingen skal i ovnen: “Tænd ovnen på 150 grader varmluft, og sæt fadet ind. Giv det 15 minutter.”
Skal kyllingen ind på 0 grader og varme op sammen med ovnen i 15 min eller have 15 minutter, efter ovnen har ramt de 150 grader ?
Hej Anna, tak for dit spørgsmål! Sæt endelig fadet med kyllingen ind i kold ovn (den er nok snarere 20 grader). Og skru ned til 100 grader, når der er gået et kvarter :-) Håber det giver mening! Kh Bodil