Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Pizza med aubergine er min favoritpizza - nu med verdens fineste sprøde pizzabund og genial tomatsauce. Den bedste pizza ever - prøv selv!
Pizza med aubergine har altid været min favoritpizza. Men måske siger det ikke så meget, for alt med aubergine får automatisk topplacering i min bog.
Og så alligevel: Siden jeg lærte at lave verdens fineste knasende sprøde og luftige pizzabund har min søde mand også meldt sig ind i klubben. “Det er simpelthen den bedste pizza, jeg nogensinde har smagt”, røg det ud af ham, da han fik sin første smagsprøve.
Det bliver ikke den sidste. Og ja, bunden og tomatsaucen har taget min pizza med aubergine til nye højder.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Faktisk har jeg også lagt mig lidt i selen for at udvikle på den.
Husk at starte dejen i god tid – 12-24 timer før, du vil bage pizza.
Du kan også gøre auberginerne og tomatsaucen klar i forvejen.
I opskriften har jeg skrevet alle ingredienser til både pizzabund, sauce og fyld. Fremgangsmåde for pizzabund og tomatsauce her.
Rød pizza eller hvid pizza? Jeg har i mange år mest haft hang til rød pizza, men nu har der sneget sig en ny favorit ind på listen. En hvid pizza med svampe.
Bunden er den samme på alle mine pizzaer – her får du et par alternativer til, hvad der kan komme ovenpå …
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)