Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?

Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Knækbrød med rugmel og kerner er irriterende dyre at købe - men heldigvis er de nemme at lave selv. Her får du opskriften!

Knækbrød, kiks eller hvad du nu vil kalde det. Jeg kalder dem knækbrød, og det er en skøn, sprød snack uden hvede.
Egentlig startede det med, at jeg ville prøve en periode uden hvedemel – måske det kunne gøre noget for min migræne. (Hvis du har migræne, ved du, at man prøver ALT, når man er inde i en dårlig periode). Nå. Mig hjalp det ikke. Men der er jo aldrig noget galt med en nem, sund snack, man hurtigt kan lave (mange af). Så mine knækbrød med rugmel og kerner er blevet et fast indslag. Gode at ha’ i skuffen, når sulten melder sig, og man gerne vil undgå noget sødt.
Hvis du vil undgå hvede, kan du også prøve mine havrekiks – de kan bages både med og uden sukker.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.

Denne grove version helt uden hvede er inspireret af min søster – og lige tilsat min egen twist. Nu er det bare min allerbedste ikke-søde snack. De er nemme at bage, holder sig sprøde længe og smager godt med alt fra smør, ost og hummus til peanutbutter eller sødt. De er supergode til dips. Til madpakken. Togturen. Whatever. Billigt, nemt, hurtigt.

Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)