Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Snuetid er suppetid, og en god hot gulerodssuppe med ingefær er mit bedste modtræk. C-vitamin, ingefær, chili - og varme i hele kroppen.
Gulerødder er en af de ting, jeg altid har i huset, og ud over at være min daglige snack får de nyt spændende liv, når det bliver suppesæson. Gulerodssuppen er virkelig simpel at lave, og den kræver mest af alt nogle krydderier og et par appelsiner. Og så smager den saftsusme godt – oven i købet!
Spis den som hovedret på en hverdag – eller server den som en forret.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Skal det være groft? Så prøv fx græskarbollerne
Skal det være indisk? Så prøv naanbrødene
Skal det mætte med ekstra protein? Så snup de marokkanske pandebrød
Skal det bare være som slik? Så er det foccaciaen, der skal til
Skal det være pivnemt? Så rist lidt rugbrød i olie på en pande!
Jeg serverer næsten altid brød til suppe, men det er nu også godt med noget protein, der mætter. Det kan du hurtigt klare, hvis du starter med dem – og laver suppen, mens de rister i ovnen:
Dræn en dåse kikærter, dup dem lidt tørre, og rist dem med salt, olie og det krydderi, du foretrækker. Det kan du gøre på panden – eller i ovnen, hvor de bliver mere sprøde.
De fleste af mine supper får lidt krudt, så de er rigtig gode i snuesæsonen. Prøv fx:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)