
Det syrlige og det søde mødes på smukkeste vis i denne tranebærdessert, som Hanne har inspireret til. Den oprindelige opskrift lød på rabarber, men jeg skiftede til tranebær, som smager lidt af jul – især i en marcipankage. Og tranebær har om muligt en endnu flottere rød farve!
En genial dessert efter fisk
Hvis du er på udkig efter en dessert efter fisk, er min tranebærdessert et ret genialt bud. I det hele taget går det rigtig godt med nogle lidt fyldige og intense desserter, gerne med frugt, efter en ikke helt så tung hovedret. Det kunne også være en chokoladelagkage med syrlig havtorn …
Tranebærdesserten er allerbedst, når den er nybagt, men lige har fået lov at køle lidt af. Lun og så med iskoldt flødeskum :-)

Novembers bedste kage ! Mon ikke den også kan køre ind i december….
Tak Mikael! Vi kører på, så længe vi kan skaffe tranebær … ikke?
Kh Bodil
Hej Mutti.
Har bagt din kage i dag til min familie. Vi synes alle den smager fantastisk og så er den nem at lave.
Hilsen Grith
Hej Grith, tusind tak for din kommentar! Jeg er i fuldt sving med nye tranebæropskrifter, og det hele startede med denne her. Jeg elsker den også – dejligt at høre, jeg ikke er alene :-)
Kh Bodil