Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
12 lækre og saftige brombærmuffins - med skiftevis syrlige og chokoladesøde mundfulde. Jo, brombær og chokolade kan virkelig noget sammen!
Brombær og chokolade kan noget helt specielt sammen. Her mødes de i en flok saftige brombærmuffins – med skiftevis syrlige og chokoladesøde mundfulde.
En rigtig muffin skal have sprød kant og blød midte, og det er nemt at få, når der er brombær i. Bærrene og saften gør kagen super saftig. Og når du lige hiver dem ud af ovnen, har de også den sprøde kant, der giver kontrasten til det bløde og smeltende indeni.
Jeg kan godt lide, at kager har lidt bid – derfor er mine brombærmuffins bagt med fuldkornsspelt. Du kan sagtens skifte ud med almindeligt hvedemel, hvis du foretrækker det. Eller med helt eller delvis fuldkornshvede eller grahamsmel.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Er du enig i, at brombær kan noget med chokolade i en dessert – så tjek også fx:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)
Hvis man ikke lige har fuldkornsspeltmel og brombær, så kan man også sagtens bare bruge hvedemel og blandede bær fra netto. Haps!
Tak Eva, det har du nemlig helt ret i. De dur til alle bær, og hvis dine bær er meget syrlige, kan du også bruge hvid chokolade 🙂