Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Elsker du en god gryderet? Så er vi to, for hos mig går der næsten ikke en uge uden en gryderet – og jeg elsker at fylde gryden med smag af hele verden.

Gryderet – vegetar eller i hvert fald med grønsager

Lige som de fleste andre af mine opskrifter på aftensmad er der masser grønsager i mine gryderetter. Du finder en del, der er vegetariske – og veganske – og når der er kød i, er der også masser af grønt. Okay, en enkelt undtagelse kan du måske finde, men så kan du være sikker på, at jeg foreslår noget grønt tilbehør. For jeg elsker grønsager.

Her har jeg samlet alle mine opskrifter på gryderetter, og jeg håber, du finder noget, du har lyst til at prøve.

Velbekomme!

Mad til flere dage

Gryderetter har flere fordele:

  • De fleste kan laves eller forberedes i forvejen, og de bliver bare bedre af at stå og trække.
  • Du kan lave en stor gryde og have mad til flere dage.
  • En gryderet kan ofte fryses ned, så du kan gemme rest  til en dag, hvor du kan lave mad på et kvarter.
  • Du kan bruge alverdens grønsager i en gryderet – med måde, okay – men ofte kan du få brugt det, der ligger nederst i grønsagsskuffen.