Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Tacoskåle med asparges og svampe er som en simpel tærte. Brug købte tortillas, og bare fyld dem med asparges, svampe og en blanding af æg og ost.
Voilá. Virkelig nem forret, frokost eller aftensmad.
Tit, når jeg har lyst til tærte, dør ideen på grund af tærtedejen. Den kan jeg selvfølgelig bare købe. Men det her er endnu nemmere: En tortilla pr. næse, nemt vegetarisk fyld og 15-20 minutter i ovnen, mens jeg laver salat til.
Du behøver ikke have særlige fade eller skåle – jeg brugte mine dybe tallerkner, der sagtens kan tåle varmen i ovnen.
Du kan bruge de små taco-skåle både som en nem og hurtig aftensmad og som en herlig, enkel forårsfrokost. Ifølge min bedre halvdel er det lækkert med den tynde, sprøde skål, der er noget lettere end en traditionel tærtebund. Perfekt til frokost.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg vil foreslå en enkel salat, fx:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)