Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Tacoskåle med asparges og svampe

Tacoskåle med asparges og svampe

Antal 4 personer
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet 50 minutter

Ingredienser

  • 200 g mørke champignons (eller andre svampe)
  • olivenolie
  • ½ spsk soya
  • 500 g grønne asparges
  • 50 g parmesan
  • 4 æg
  • 200 g hytteost (lille bæger)
  • 1 tsk tørret timian
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 tortillas (mellemstørrelse)
  • frisk timian og purløg (til pynt)
Server med fx
  • En enkel grøn salat (Se forslag nedenfor)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Rens champignons, skær dem i skiver. Rist dem ved god varme i olivenolie, til væden er dampet af, og de tager farve. Tilsæt en halv spsk soya, og vend rundt, til den er dampet af. Sæt dem til side.
  • Knæk den træede bund af aspargesene, og skær dem i stykker på 3-5 cm. Rist dem på panden i lidt olie 3-4 minutter.
  • Riv parmesanen. Bland æg, hytteost, revet parmesan, timian, salt og peber, og vend champignons og asparges i.
  • Beklæd 4 ildfaste skåle med bagepapir (bare et firkantet stykke, der sikrer, at de bløde tortillas ikke brænder fast i ovnen). Læg tortillas i, og fordel fyldet. Bag dem 15 minutter, og tag dem så forsigtigt ud af de ildfaste skåle. Sæt dem tilbage på bagepladen på de små stykker bagepapir, skru ned til 150 grader, og giv dem 10 minutter mere, til de er gyldne, sprøde og gennembagte.
  • Server med lidt grønt drys og en frisk salat.