Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Et lidt sødt, meget hurtigt brød fra Sydafrika. Nemt at bage og mindst lige så nemt at spise morgen, middag og aften.
Det her brød er ikke bare et brød fra Sydafrika – det er en opskrift fuld af minder fra en virkelig fortryllende ferie. Fordi:
På Hluhluwe River Lodge i det nordlige Sydafrika fik vi noget fugtigt, lækkert hjemmebagt brød – og det kunne vi slet ikke holde op med at spise. Da jeg fik opskriften, kunne jeg så se, det er lidt i familie med kage. Men vi spiste det altså alligevel til både morgen, middag og aften. Heldigvis fik jeg lokket opskriften ud af vores søde værtinde, Vivian.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg tror ikke, Sydafrika er kendt for nogen særlig brødtradition – eller jo, hollænderne, englænderne, tyskerne og inderne har ganske givet medbragt deres egne brød, og der kan sagtens være noget, jeg har misset. Men i hvert fald bærer dette brød ikke præg af en særlig brødtradition: Det er et hurtigt brød uden gær, bagt med natron (og surmælk). Men som med andet bagepulverbrød, så smager det skønt, når det er nybagt.
Spis det med smør, ost eller en god hjemmelavet marmelade.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)