Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Sødt lynhurtigt brød fra Sydafrika

Sødt lynhurtigt brød fra Sydafrika

Antal 1 brød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet 55 minutter

Ingredienser

  • 225 g fuldkornsmel
  • 225 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk farin
  • 5 dl kærnemælk (eller andet surmælksprodukt)
  • birkes (eller sesam, valgfrit)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 160 grader over/undervarme. Beklæd din form med bagepapir.
  • Bland alle de tørre ingredienser, og rør det hele godt sammen med kærnemælken.
  • Hæld dejen op i formen, drys evt. med birkes eller sesam, og bag den mindst 45 minutter, måske op til 1 time, til brødet er gennembagt. Test med en tandstikker eller gaffel, at der ikke følger dej med op.