Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Elsker du rabarber og scones - så prøv rabarberscones! Få også tricket til fine lagdelte scones - helt uimodståelige.
Elsker du rabarber, og elsker du scones? Så er der ikke noget at betænke sig på. De her rabarberscones forsvandt i hvert fald som dug for den klare forårssol, da de blev serveret til en brunch. Friske og ikke for søde.
Scones er et klassisk stykke engelsk bagværk, og de er allerbedst, når de er helt friske. Knitrende sprøde udenpå, luftige, bløde og delt i fine lag indeni. Ikke så søde som kage, men absolut heller ikke sunde som brød!
Spis dine rabarberscones lige, som de er. Måske til en kop afternoon tea – eller som vi gjorde: Til brunch.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Hemmeligheden bag de bedste scones er, at de næsten ikke skal æltes.
Når smørret kommer i kontakt med hænderne, smelter det, og det vil jeg gerne undgå. Derfor er tricket til fine lagdelte scones:
Det tager lige lidt ekstra tid, men det er nemt. Og meget taknemmeligt 🙂
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)