Følg med her:
Kager
Elsker du også kager og sødt bagværk – alt fra tærter og crumble til brunsviger, kanelsnegle og muffins? Her har jeg samlet alt det søde bagværk, både hele kager og kranse til alt det, der lige har håndstørrelse: Snegle, scones, boller og den slags.
Jeg håber, du finder en opskrift, du har lyst til at prøve.
Pandekager med øl – og sprøde kanter
Amerikanske pandekager med kærnemælk
Julestjerne-kage og julebabka med rød remonce
Vaniljekranse med mandler
Klatkager af risengrød med kanelstegte æbler
Julebiscotti med appelsin, tranebær og pistacie
Honningkage med smørcreme
Grove scones med yoghurt, smør og nødder
Bananpandekager – uden mælk, sukker og mel
Rabarberkage med marcipan og hvid chokolade
Rungstedtærte med rabarber – rabarberkage med gær
Kager med bær og frugt
For mig bliver en kage kun bedre, når det søde møder det syrlige, og det gælder alt fra tærter til skærekager, crumble, muffins og andre lækre, søde sager.
Når de friske bær er i sæson, er det noget af det bedste, jeg kan servere – til kaffen, til dessert eller måske til kontorkollegerne. Og når det bliver sæson for æbler, abrikoser og blommer, starter min sæson for æblekager, abrikostærter og blommekager.
Skal du fejre fødselsdag i sommerhalvåret, er det også oplagt at vælge en kage med bær eller frugt. Enten som lagkage – eller måske som crumble eller tærte.
Til jul kan du skæve til amerikanerne og lade dig inspirere af deres traditioner med tranebær. Et syrligt og virkelig smagfuldt bær, der fx passer fantastisk sammen med både marcipan, honningkager og lakrids!