Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page
Hop til opskriften
()
Flødeost med soltørret tomat

Du kan købe alverdens slags flødeost med forskellig smag. Men hvorfor ikke lave den selv – og få den allerbedste flødeost med soltørrede tomater og dild? Den smager den himmelsk i sig selv og bare med en dusk frisk dild.

Hvis du går mere avanceret til værks, kan du sagtens kombinere med enten røget laks eller grønne asparges. Eller nogle salater.

God til fx madpakkerugbrød eller sesamkranse.

Gem

Hvor glad er du for opskriften?

Giv 1-5 hjerter

Flødeost med soltørrede tomater

Forretter, Morgenmad og brunch

Du skal bruge:

  • 200 g flødeost (1 bæger)
  • 125 g soltørrede tomater i olie (uden olien)
  • Et bundt hakket dild og gerne noget ekstra til pynt
  • Evt. lidt radiser til pynt
  • en smule salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Brug en stavblender: Put flødeost og soltørrede tomater i glasset, og blend – der skal stadig være synlige stykker soltørret tomat.

  2. Hak dilden, og rør den i ved håndkraft. Smag til med salt og peber.

  3. Server på rugbrød med ekstra dild og evt. radiser.

Fik du prøvet opskriften?

Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller hvis du er på Instagram: Tag @muttionline eller #muttionline på dine billeder. Så kigger jeg med. Tak!

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.