Følg med her:
Mexicansk
Elsker du også mexicansk mad? Så er du havnet det rette sted. Jeg er vild med både smage, konsistenser og farver i det mexicanske køkken, og det bliver jeg nok aldrig færdig med at udvikle nye opskrifter til.
Mangosalsa med ananas og koriander
Mexicanske bønnedeller med majs og avocadodip
Majssalsa med lime og koriander
Vegetarisk chili med grønsager og græskar
Tomatsalsa med chili og koriander – mexicansk salsa
Frijoles – vegetarisk bønnefyld til tortillas
Græskarvafler – mexicanske vafler til aftensmad
Sort bønnemos – hummus på mexicansk
Chili sin carne – vegetarisk chili med chokolade
Guacamole – opskrift på avocadodip til mexicansk mad
Mexicansk vegetarmad
Noget af det bedste – for mig – ved det mexicanske køkken er, at der er så fuldt af krydderier og planteproteiner, at det er nemt at lave et mættende og velsmagende vegetarmåltid. Og dem spiser jeg altså flest af …
Og jo, jeg har også været der, hvor kidneybønner var det, jeg altid fiskede udenom i gryderetterne, men der er åbenbart noget om, at man kan lære sig selv at elske nye ting ved at spise dem tit nok. Nu ELSKER jeg alle retter med bønner, bare de også er godt krydrede, og det er der i hvert fald ret stor sikkerhed for, når man laver mexicansk mad.
Her har jeg samlet alle mine mexicanske favoritter – fra chili til salsa og selvfølgelig: En forrygende guacamole.
Velkommen i det mexicanske køkken – jeg håber, du finder noget, du har lyst til at prøve!