Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Hytteostcreme er en virkelig nem, luftig creme - god som dip til alt fra vegetarfrikadeller til grillmad og bowls.
Hytteostcreme er en virkelig nem, luftig creme, du kan twiste med smag helt som du vil. Cremen er en god dip til alt fra vegetarfrikadeller til grillmad og bowls.
Her har jeg lavet den med pesto, fordi den skulle passe til noget i italiensk stil med basilikum og parmesan.
Hytteost er nok en af de ting, jeg oftest ser på frokostbordet i mit kontorfællesskab. Hytteost går med alt muligt, ofte bare sammen med rugbrød, tomater og avocado.
Men hytteost kan sandelig også noget andet! Når du blender den, kan den blive en let, luftig og glat creme, som du nemt kan give smag af alt muligt. Her pesto, men prøv fx også hvidløg og krydderurter, soltørrede tomater eller lidt bagte grøntsager.
Jeg bruger den, som jeg ellers bruger en fetacreme eller en hummus.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg lavede hytteostcremen til nogle squashfrikadeller, hvor jeg savnede en dip, der passer ind i det italienske køkken:
Hytteostcremen vil helt sikkert også være god som fx:
Du kan også blende et æg med i dippen og bruge den som creme i bunden af en nem butterdejstærte á la denne her:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)