Få en fest på fem minutter. Ahr, okay, lidt længere og plus 15 minutter i ovnen. Men alligevel: Fyldte portobellosvampe med gedeost er verdens nemmeste lille forret, og den har alt det, der skal til: Umami fra svampene, salt og cremet fra osten og det sødlige fra bløde rødløg og et lille dryp flydende honning.
Fyldte portobellosvampe – med gedeost eller måske feta?
Faktisk er de fyldte portobellosvampe meget mere end en forret. Brug den som tilbehør til fisk eller grillmad – eller som en lun ret på en buffet, måske …
Du kan bruge den gedeost, du foretrækker, og hvis du ikke er så vild med gedeost, har jeg to tips:
- Prøv med den helt milde fløde-gedeost. Den brugte jeg her. Virkelig lækkert.
- Du kan også bruge feta – det giver en helt anden mere salt og fremtrædende smag.
Hvis jeg var din mor, ville jeg nok sige – prøv at starte med den helt milde gedeost. Den er så cremet , at den næsten er flødeskum. Men jeg er jo ikke din mor (med 3 undtagelser), så du gør, som du vil ;-)
Forresten, de fyldte portobellosvampe bliver ikke ringere af at få selskab af den hjemmebagte focaccia!
Portobellosvampene, som jeg fyldte med fetaost, blev mums?
Hej Susie, tak for din kommentar! Og godt at høre – selv har jeg næsten altid feta i køleskabet, så det bliver da også min version næste gang :-) Kh Bodil
Hej.
Hvornår og hvad er det, du drypper med honningen?
Mvh
Eva
Hej Eva, godt spørgsmål! Jeg drypper honning henover fyldet. Nu har jeg også tilføjet det i opskriften.
Tak for lige at sige til – så jeg ku’ få det rettet.
Kh Bodil
Hej de lyder så lækre dem vil jeg lave i aften. Kan jeg forberede dem her til formiddag og bage dem i aften. Mvh Anne
Hej Anne, det kan du sagtens! God fornøjelse!
Kh Bodil