
Få en fest på fem minutter. Ahr, okay, lidt længere og plus 15 minutter i ovnen. Men alligevel: Fyldte portobellosvampe med gedeost er verdens nemmeste lille forret, og den har alt det, der skal til: Umami fra svampene, salt og cremet fra osten og det sødlige fra bløde rødløg og et lille dryp flydende honning.
Fyldte portobellosvampe – med gedeost eller måske feta?
Faktisk er de fyldte portobellosvampe meget mere end en forret. Brug den som tilbehør til fisk eller grillmad – eller som en lun ret på en buffet, måske …
Du kan bruge den gedeost, du foretrækker, og hvis du ikke er så vild med gedeost, har jeg to tips:
- Prøv med den helt milde fløde-gedeost. Den brugte jeg her. Virkelig lækkert.
- Du kan også bruge feta – det giver en helt anden mere salt og fremtrædende smag.
Hvis jeg var din mor, ville jeg nok sige – prøv at starte med den helt milde gedeost. Den er så cremet , at den næsten er flødeskum. Men jeg er jo ikke din mor (med 3 undtagelser), så du gør, som du vil ;-)

Forresten, de fyldte portobellosvampe bliver ikke ringere af at få selskab af den hjemmebagte focaccia!
Portobellosvampene, som jeg fyldte med fetaost, blev mums😀
Hej Susie, tak for din kommentar! Og godt at høre – selv har jeg næsten altid feta i køleskabet, så det bliver da også min version næste gang :-) Kh Bodil