Scan for at gå til opskrift
Fyldte portobellosvampe med gedeost
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet 30 minutter min
- 4 portobellosvampe
- 100 g rødløg (1-2 stk.)
- 1 fed hvidløg
- olivenolie
- salt (peber)
- 6 skiver gedeost (fra lille rulle )
- flydende honning (til at dryppe med)
- frisk timian (eller persille )
Rens svampene, fjern stokken, og hak den – så kan den komme i fyldet.
Rens og pil rødløg og hvidløg, og svits dem i olien, til de er klare – ikke brune, så ikke for varmt. Tilsæt de hakkede portobello-stokke, og giv det et par minutter mere. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skær osten i små stykker, og vend den i løgblandingen sammen med bladene fra den friske timian.
Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Læg portobellosvampene i et smurt ildfast fad, og fordel fyldet på dem. Dryp med lidt honning henover fyldet. Sæt fadet i ovnen og vent 12-15 minutter, til svampene er møre. Voilá.