Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Fyldte portobellosvampe med gedeost

Fyldte portobellosvampe med gedeost

Antal 4 personer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 30 minutter

Ingredienser

  • 4 portobellosvampe
  • 100 g rødløg (1-2 stk.)
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • salt (peber)
  • 6 skiver gedeost (fra lille rulle )
  • flydende honning (til at dryppe med)
  • frisk timian (eller persille )

Dine egne noter

Tilberedning

  • Rens svampene, fjern stokken, og hak den – så kan den komme i fyldet.
  • Rens og pil rødløg og hvidløg, og svits dem i olien, til de er klare – ikke brune, så ikke for varmt. Tilsæt de hakkede portobello-stokke, og giv det et par minutter mere. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Skær osten i små stykker, og vend den i løgblandingen sammen med bladene fra den friske timian.
  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Læg portobellosvampene i et smurt ildfast fad, og fordel fyldet på dem. Dryp med lidt honning henover fyldet. Sæt fadet i ovnen og vent 12-15 minutter, til svampene er møre. Voilá.