Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Elsker du også brød til din aftensmad? Focaccia eller flutes, fladbrød eller pandebrød, grovbrød eller grydebrød? Jeg elsker madbrød, og her får du lidt at vælge imellem.

Når jeg siger brød til aftensmad, mener jeg altså ikke bare en skive rugbrød med ost. Jeg mener – noget lækkert hjemmebagt tilbehør, der mætter, lige som fx kartofler, ris og pasta.

Madbrød til mange måltider

Vi vælger tit at spise brød til vores måltider – fx naan til indisk curry, focaccia eller flutes til suppen eller grovboller til en gryderet.

Men madbrød kan lige så vel være nogle gode sandwichboller, du kan tage med i madpakken. Eller fladbrød, som du kan fylde med alverdens gode sager.

Mine opskrifter på madbrød tager dig en tur rundt i mange forskellige køkkener fra marokkansk og arabisk til indisk og italiensk. Og så er der selvfølgelig nogle hjemlige opfindelser, som bare kommer fra mit køkken i København ;-)

Her har jeg samlet alle mine opskrifter på brød, du kan bruge til dine måltider, og jeg håber, du finder noget, du har lyst til at prøve.

God bagelyst!