Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page
Hop til opskriften
()

Tyttebærdressing er lykken for dig, der elsker en god kålsalat – men måske synes, du trænger til lidt variation. Faktisk er den så god, at den kan trylle snittet hvidkål om til en skøn salat. Helt uden andre ingredienser.

Men du kan selvfølgelig også brug den som et magisk touch i en overdådig rødkålssalat med appelsin, æbler og honningristede pekannødder. Your choice!

Dressingen er lavet med tyttebærsyltetøj. Det kan du enten købe eller lave selv. Det er nok det nemmeste syltetøj, jeg kender – der skal ikke engang konserveringsmiddel i – men det kræver selvfølgelig, at du har eller kan få fat i nogle tyttebær. Nogen finder dem i et lokalt krat eller i Sverige. Jeg køber mine i Inco, men det kræver, at man har et CVR-nummer, og det er jo ikke enhver forundt.

Hvor glad er du for opskriften?

Giv 1-5 hjerter

Tyttebærdressing

Salater

Du skal bruge:

  • 1 dl tyttebærsyltetøj

  • 1 øko appelsin, 1 dl saft + fintrevet skal

  • 1/2 tsk dijonsennep

  • 1 spsk god eddike

  • 2 spsk neutral olie

  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Riv skallen fint af appelsinen, og pres saften.

  2. Ryst dressingen sammen i et glas med låg.

  3. Opbevar dressingen i køleskabet.

Fik du prøvet opskriften?

Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller hvis du er på Instagram: Tag @muttionline eller #muttionline på dine billeder. Så kigger jeg med. Tak!

Tyttebærdressing - skøn dressing til kålsalat

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.