Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?

Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Selvfølgelig kan man lave salade chèvre chaud med grønkål! Voilá: To yndlingssalater i én. Grønkålssalat med gedeost og pærer.

Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før? Selvfølgelig kan man lave min absolutte yndlingssalat – salade chèvre chaud – med min absolutte favoritsalattype, grønkål! Voilá: Salat med gedeost, pærer og grønkål.
En genial dansk variant af en fransk klassiker. Nem og lækker. Med smag, bid og knas 🙂
Hvis du foretrækker at bruge almindelige salatblade – så gør du bare det. Du kan lade dig inspirere af min anden, mere klassiske chevre chaud her på bloggen.
Salaten er både god som en forret og som en selvstændig frokost.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.

Salaten med varm gedeost findes på de fleste spisekort, når man går ud til frokost i Frankrig – og Belgien, for den sags skyld. Jeg kan spise mig gennem 14 varianter på 14 dage, og jeg bliver bare ikke træt af den. Man får den med alle varianter af brød, salater, gedeost, frugt og knas, og jeg har aldrig fået en, jeg ikke ku’ li’.
Nu har jeg lavet min egen, for grønkåls-chèvre chaud har jeg alligevel aldrig fået dernede.
Salade chèvre chaud har også gjort mig til stamgæst på Cafebiografen i Odense i mange år – og her blev der ikke sparet på noget. Faktisk tror jeg stadig, de har en variant på kortet.

Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)