Følg med her:
Gryderetter
Elsker du en god gryderet? Så er vi to, for hos mig går der næsten ikke en uge uden en gryderet – og jeg elsker at fylde gryden med smag af hele verden.
Vegetarisk stifado – græsk gryderet med aubergine
Dahl med kokosmælk og røde linser
Boller til vegetariske boller i karry
Vegetar gryderet med svampe og halloumi
Confiteret andelår – Confit de Canard med tilbehør
Vegetarisk curry med rødbeder og kokosmælk
Vegetar-tacos med quinoafyld
Blomkålscurry med kikærter – hurtig vegetar curry
Mexi bowl med quinoa – vegetarisk mexi bowl
Indisk kylling i gryde – nem og hurtig
Marokkansk gryderet – vegetar grønsagstagine
Gryderet – vegetarisk eller i hvert fald med grønsager
Lige som de fleste andre af mine opskrifter på aftensmad er der masser grønsager i mine gryderetter. Du finder en del, der er vegetariske – og veganske – og når der er kød i, er der også masser af grønt. Okay, en enkelt undtagelse kan du måske finde, men så kan du være sikker på, at jeg foreslår noget grønt tilbehør. For jeg elsker grønsager.
Her har jeg samlet alle mine opskrifter på gryderetter, og jeg håber, du finder noget, du har lyst til at prøve.
Mad til flere dage
Gryderetter har flere fordele:
- De fleste kan laves eller forberedes i forvejen, og de bliver bare bedre af at stå og trække.
- Du kan lave en stor gryde og have mad til flere dage.
- En gryderet kan ofte fryses ned, så du kan gemme rest til en dag, hvor du kan lave mad på et kvarter.
- Du kan bruge alverdens grønsager i en gryderet – med måde, okay – men ofte kan du få brugt det, der ligger nederst i grønsagsskuffen.