Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Hindbærdressing giver dig en frisk, koncentreret smag af sommer i din salat. Supergod til salater med spidskål - og sommerens salater i det hele taget.
Hindbærdressingen står især i mit køleskab om sommeren, når jeg går på rov i skoven efter hindbær. Det er ikke dem alle, der er lige smukke (som dem i supermarkedet), så de er gode at sylte eller mose til en herlig salatdressing. Det giver virkelig dejlig hindbærsmag i hele salaten.
Jeg har lavet min hindbærdressing som en olie-eddikedressing med lidt sennep – og uden sødemidler. Jeg kan se, at mange tilsætter honning eller sukker i dressing – det gør jeg yderst sjældent, men hvis du synes det mangler – så er du velkommen.
Vil du gerne have en mere cremet dressing, kan du blende den, så olie og eddike emulgerer, og hindbærrene bliver helt fintdelte. Men bemærk – hindbærdressingen lagdeler sig igen, hvis den får lov at stå. Også i køleskabet.
Opbevar dressingen i køleskabet i en glas eller flaske med tætsluttende låg – så kan du nemt omryste den, før du hælder den over salaten. Holdbarhed – nogle dage, da den er lavet med friske hindbær.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg bruger fx hindbærdressingen til en dejlig sommersalat (som jeg gerne laver hele året, når jeg trænger til et skud sommer):
Hvis du også vil lave hindbæreddike, finder du opskriften her:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)