
Knasende sprøde, uimodståeligt søde. Ristede mandler, aromatisk citronskal. Mmmm. Jo, italienske biscotti med mandler og citron har det hele. Næsten. Det eneste, de mangler, hvis du spørger mig, er nemlig en kop espresso at dyppe i. En italiener vil måske sige Vin Santo.
Biscotti uden smør
Der er slet ikke fedtstof i mine biscotti, og det er der flere fordele ved: De bliver megasprøde. De bliver ikke bløde efter nogle dage. I det hele taget holder de længe, fordi der er ikke er fedtstof , der kan blive harsk.
Server dine biscotti med en god kop stærk kaffe – eller måske dyppet i et glas Vin Santo?

Andre gode småkager …
Biscotti med mandler er et hit. Men måske kunne du også være til …
Biscotti med kardemomme – masser af kardemomme!
Chokoladecookies med nødder – en klassiker!
Småkager med lakrids og tranebær – en nyklassiker
Hej, god opskrift, meget nem. Jeg bruger mere citron og dutter massen i strimler på bagepladen i stedet at for at kæmpe med at lave strimler med i mel mv.
Hej Elisabet, tak for din kommentar! Mere citron, det lyder godt. Jeg enes efterhånden godt med at rulle den meget løst i melet, men en alternativ fremgangsmåde, det kan man altid bruge :-) Kh Bodil
Sååå lækre Biscotti!! Og mega nemme at lave. Jeg brugte min Mano de Budda som er en citron art, finger lign, deraf navnet. Den indeholder kun citronskal, ingen saft. Så mine Biscotti smagte meget af citron, herligt!!
Tak for opskrift Mutti
Mvh Lene
Sååå dejlig kommentar, tusind tak Lene! Og da genialt med en citron, der nærmest kun har skal – når det er det, man skal bruge. Skønt du kan bruge opskriften, det varmer :-)
Kh Bodil