Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?

Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Min citrondressing er en sur-sødlig sennepsdressing, der smager himmelsk. Hemmeligheden er en kombination af ravigotte sauce og citronskal - og det giver en dressing, der er magisk i en salat.

Her får du en citrondressing, der lige er lidt ud over det sædvanlige. Det er ikke bare citronsaft og citronskal, olie, salt og peber. For her har jeg grebet en magisk salat-ingrediens i køleskabet: En ravigottesauce.
Hvad er det, kan du tænke? Tja, du kan se den her. En lidt krydret sennepssauce, der tryller velsmag i en dressing.
Jeg bruger citrondressingen fast i min savojkålsalat med æbler, men du kan roligt eksperimentere med andre salater og kåltyper.
Hvis du bruger grov kål, fx savoy, rosenkål, rødkål eller hvidkål, er det en fordel at lade salaten trække med citrondressingen en halv til en hel time, fordi dressingen mørner kålen.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg er typen, der næsten aldrig køber den slags saucer og dressinger – jeg laver det meste fra bunden, sådan lidt gammeldags dér 😉 Men ravigotte sauce er en undtagelse. Det er en krydret og sødlig sennepssauce, der giver et magisk kick til en salatdressing. Min mand bruger den også på sin laksemad eller til en kartoffelmad.

Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)