
Vil du gerne ha’ lidt frisk tilbehør til din juleand? Det ville jeg, og derfor går jeg all in på rødkålssalat til jul. Den er for øvrigt også god i juledagene, hvis du trænger til lidt afveksling fra klassikerne.
Rødkålssalaten er et godt modspil til anden, sovsen og kartoflerne, der er lidt fede og tunge i det. Og så er den for øvrigt også rigtig god resten af året. Selvom den smager ret meget af jul – bare se alle krydderierne i dressingen :-)

Rødkålssalat – rødt i rødt til jul
Jeg har lavet en rigtig julerød rødkålssalat, hvor rødkålen får selskab af andre fine røde sager: Rød grape. Røde æbler. Røde granatæblekerner. Så bliver det vist ikke mere jul.
Opskrift på juleanden finder du for øvrigt her – hvis du vil være sikker på, at den klar i god tid. Og så mør, den næsten falder af skroget …
Salaten passer selvfølgelig også godt til confit de canard.