Følg med her:

Har du nogensinde undret dig over, hvordan din lokale hummuspusher får sin hummus så cremet, så får du et godt hummus tip her.
Har du nogensinde undret dig over, hvordan din lokale hummuspusher får sin hummus så cremet, så får du et godt hummus tip her.
Tilsæt 1 tsk natron til det vand, du lægger kikærterne i blød i. Så bliver skallerne helt bløde. Og du behøver kun at koge dine kikærter 1 time for at få den cremede konsistens.
Hvis du ikke har lyst til natron, så hjælper det at koge kikærterne længe. Du kan se på dem, når de er ved at koge ud. Det tager måske halvanden time eller mere.
Og ellers kan du jo nyde din hummus lidt chunky 🙂
Her på billedet kan du se forskellen på den grove hummus uden natron – og den cremede med.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)