Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Min chokolademousse med appelsin har også passionsfrugt i bunden - en frisk version af verdens bedste dessert: Chokolademousse.
Chokolademousse er en af mine absolutte yndlingsdesserter – cremet og med en kraftig chokoladesmag. Svært at gå helt galt i byen med.
Men jeg elsker at kombinere chokolade ikke bare med flødeskum, som man ofte får – men med noget friskt og syrligt. Derfor har jeg både leget
med appelsin er en lidt friskere version af verdens bedste dessert: Chokolademousse. Cremet og lækker – og med passionsfrugt i bunden.
Kender du det – at en hel dessert af chokolade kan blive lidt overvældende? Nå, måske ikke, men for mig bliver desserten endnu bedre, når den får en syrlig twist. Og det får den her:
Selve chokolademoussen får både appelsinsaft og lidt appelsinskal. Og i bunden af glasset får den en halv passionsfrugt. Faktisk er passionsfrugt den ingrediens, der oftest får mig til at vælge en dessert på et dessertkort – så aromatisk og samtidig frisk og syrlig. Mmm. Og altså et godt match til chokoladen.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Det er jo ligesom chokoladen, der bærer desserten, så jeg anbefaler, at du giver den gas med den bedste chokolade, du kan finde. Selv vælger jeg den helt mørke fra Callebaut. 70,5 % kakaotørstof – så får du altså noget smag for pengene. Som de siger: En solid bund af ristede kakaobønner, skønne bitre noter og friske, frugtige noter. Perfekt til chokolademousse.
Chokolademousse med appelsin kan hurtigt blive chokolademousse med andre ting – prøv for eksempel:
Portionerne er ikke store, men det skal de heller ikke være! Pyh …
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)