Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Ovnbagte karamelliserede jordskokker er hemmeligheden i denne skønne grønkålssalat med æbler, bagte jordskokker og ret himmelsk dressing.
Ideen til denne grønkålssalat med æbler fik jeg for en god uge siden. Her fik jeg stukket en pose nyhøstede pigeonæbler i hånden – smukke knaldrøde æbler, der har solet sig og samlet smag hele den lange rekordsommer. Rekordrøde var de også. Og sjovt nok efter den tørre sommer – rekordstore!
Æblerne var en omvendt værtindegave, kan man sige. I hvert fald en gave fra en værtinde til os, der var gæsterne. Hvad hun ikke kunne vide er, at jeg ELSKER pigeoner. Så de falder i virkelig god jord hos mig, og de levede ikke længe. Især ikke, da jeg fik lyst til at give dem godt selskab af et par andre af efterårets favoritter. Resultat: Grønkålssalat med æbler, bagte jordskokker, ristede nødder og en ret himmelsk dressing 🙂
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg spiser salaten hele efteråret og vinteren, både solo og som tilbehør. Opskriften her er til 4 personer som tilbehør, fx til and, nøddepostej eller andre kraftige sager. Hvem sagde Mortens aften eller juleaften?
Og opskriften på de syltede rødløg finder du her. De er bedst, når de har trukket nogle timer (og gerne flere dage).
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)