Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Rygeostcreme til nem forret med asparges

Rygeostcreme og asparges til forret

Antal 4 personer
Forb. tid 10 minutter

Ingredienser

Til rygeostcremen skal du bruge:
  • 150 g rygeost
  • 100 g creme fraiche (jeg brugte 18 %)
  • 1 citron (økologisk)
  • salt og friskkværnet peber
Til forretten skal du også bruge:

Dine egne noter

Tilberedning

Rygeostcreme - sådan gør du:
  • Lav rygeostcremen med en stavblender: Start med rygeost og creme fraiche. Riv så skallen af citronen fint, og tilsæt også 2 tsk citronsaft. Salt og godt med peber. Blend. Smag til. Sæt på køl.
Resten af forretten - sådan gør du:
  • Hak radiser og agurk i små tern, og bland dem i en skål.
  • Knæk bunden af dine asparges, og damp dem ét minut.
  • Server med purløg, lidt sprødt til - enten som tallerkenanretning eller på et fad, hvor I selv bygger jeres forret på tallerkenen.