Scan for at gå til opskrift
Vegetarisk tikka masala med aubergine og safran
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet 40 minutter min
Til marinaden skal du bruge:
Til saucen skal du bruge:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær auberginerne i grove tern. Skær ingefær i helt tynde skiver, pil bladene af korianderstilkene,og blend marinaden sammen.
Vend aubergineternene i marinaden, og fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til auberginerne er møre og gyldne.
Imens: Sæt ris over, og lav saucen: Hak løg i tern, og hak hvidløg fint. Sauter dem i olie, til de er klare. Skær abrikoserne i 3 stykker hver. Tilsæt så flåede tomater, drænede kikærter, grønsagsbouillon, safran og abrikoser, og lad det simre mindst et kvarter, gerne en halv time.
Vend aubergine og kikærter i, tilsæt kokosmælk, og smag til.
Server med ris, peanuts, frisk koriander og limebåde.