Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Scan for at gå til opskrift
Vegetar quesadillas med bønnefyld
Antal
4
personer
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet
30
minutter
min
Ingredienser
1
spsk
olivenolie
2
løg eller rødløg
2
fed
hvidløg
1
peberfrugt i små tern
250
g
majskerner
(fra
1
majskolbe, fra frost eller en lille dåse)
1
dåse
sorte bønner
(skyllet og drænet)
1
dåse
kidneybønner
(skyllet og drænet (moses let))
1,5
spsk
limesaft
1,5
tsk
spidskommen
¼
tsk
chiliflager
salt og friskkværnet peber
1
dl
hakket frisk koriander
6
store tortillas
(eller
8
medium)
2
avocado
200
g
mozzarella
(eller cheddar)
Kokkens noter
Bemærk, der er billeder til instruktionen. Tryk på det lille kamera til højre i opskriftsfeltet for at se dem.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Hak løg og hvidløg i små tern, og rist dem ikke for varmt i olie, til de er blanke.
Mos kidneybønnerne.
Hak rød peber, og tilsæt på panden sammen med majs. Vend rundt, og varm igennem.
Tilsæt bønnerne på panden sammen med krydderier og hakket koriander. Bland godt.
Saml dine quesadillas sådan her: Riv mozzarellaen i hånden, og fordel den på halvdelen af hver tortilla.
Fordel bønnefyldet over, og læg avocado i skiver øverst. Klap tortillaerne sammen.
Gør to quesadillas klar ad gangen - det passer til en pande.
Steg dine quesadillas på pande (i lidt olie), på grillpande eller grill. Så bliver de sprøde og lækre, og osten smelter.