Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Vegetar quesadillas med bønner og ost

Vegetar quesadillas med bønnefyld

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet 30 minutter

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 løg eller rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt i små tern
  • 250 g majskerner (fra 1 majskolbe, fra frost eller en lille dåse)
  • 1 dåse sorte bønner (skyllet og drænet)
  • 1 dåse kidneybønner (skyllet og drænet (moses let))
  • 1,5 spsk limesaft
  • 1,5 tsk spidskommen
  • ¼ tsk chiliflager
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dl hakket frisk koriander
  • 6 store tortillas (eller 8 medium)
  • 2 avocado
  • 200 g mozzarella (eller cheddar)

Kokkens noter

Bemærk, der er billeder til instruktionen. Tryk på det lille kamera til højre i opskriftsfeltet for at se dem.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Hak løg og hvidløg i små tern, og rist dem ikke for varmt i olie, til de er blanke.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Mos kidneybønnerne.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Hak rød peber, og tilsæt på panden sammen med majs. Vend rundt, og varm igennem.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Tilsæt bønnerne på panden sammen med krydderier og hakket koriander. Bland godt.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Saml dine quesadillas sådan her: Riv mozzarellaen i hånden, og fordel den på halvdelen af hver tortilla.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Fordel bønnefyldet over, og læg avocado i skiver øverst. Klap tortillaerne sammen.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Gør to quesadillas klar ad gangen - det passer til en pande.
  • Vegetar quesadillas med bønner og ost
    Steg dine quesadillas på pande (i lidt olie), på grillpande eller grill. Så bliver de sprøde og lækre, og osten smelter.