Riv squash groft, drys med salt, og bland godt rundt. Sæt til side.
Snit rødløg i både, og skær hvidløg og parmesan i tynde skiver. Læg det i din foodprocessor sammen med basilikumblade, edamamebønner, æg, havregryn, rasp, mel, salt og peber.
Kør dem i foodprocessoren, til alt er findelt.Tip: hvis du ikke har en foodprocessor, kan du bruge en minihakker og køre ingredienserne i flere portioner.
Pres væden fra de revne squash, og rør eller ælt farsen godt sammen.
Form squashfrikadellerne i hånden, og vend dem i pankorasp. Så bliver de ekstra sprøde, når du steger dem. Her kan du se min teknik til at forme den bløde fars til runde deller.
Varm en generøs sjat olivenolie op på en pande ved middelvarme (jeg steger ved trin 6-7 ud af 9). Steg squashfrikadellerne ca. 3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Tilsæt mere olie, når der er brug for det.