Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Spinatpandekager med hummus og svampe

Spinatpandekager med havregryn

Antal 4 personer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 20 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1 spsk loppefrøskaller (fx HUSK)
  • 1 dl kikærtemel (eller alm. mel)
  • 1 dl fine havregryn
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 2,5 dl vand (alternativt mælk eller plantedrik)
  • ¼ tsk salt
  • olivenolie til stegning

Dine egne noter

Tilberedning

  • Lav dejen i en blender, fx med en stavblender. Hæld alle ingredienser op i blenderglasset – dog kun 2 dl væske til en start – og blend til du har en jævn pandekagedej. Tilsæt mere væde, til dejen har en passende konsistens. Vil du have tykke pandekager, skal dejen også være tyk :-) Lad dejen stå ca. 10 minutter – så samler den sig og bliver nemmere at bage med.
  • Steg pandekagerne i olivenolie ved godt og vel middelvarme.
  • Fyld pandekagerne med ønsket fyld, og server!