Scan for at gå til opskrift
Spinatpandekager med havregryn
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet 20 minutter min
- 4 æg
- 1 spsk loppefrøskaller (fx HUSK)
- 1 dl kikærtemel (eller alm. mel)
- 1 dl fine havregryn
- 2 håndfulde frisk spinat
- 2,5 dl vand (alternativt mælk eller plantedrik)
- ¼ tsk salt
- olivenolie til stegning
Lav dejen i en blender, fx med en stavblender. Hæld alle ingredienser op i blenderglasset – dog kun 2 dl væske til en start – og blend til du har en jævn pandekagedej. Tilsæt mere væde, til dejen har en passende konsistens. Vil du have tykke pandekager, skal dejen også være tyk :-) Lad dejen stå ca. 10 minutter – så samler den sig og bliver nemmere at bage med.
Steg pandekagerne i olivenolie ved godt og vel middelvarme.
Fyld pandekagerne med ønsket fyld, og server!