Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Rugbrødscroutoner til suppe og salat

Rugbrødscroutoner til suppe og salat

Antal 4 personer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet 25 minutter

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød (1-1,5 cm tykke)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 fed hvidløg (valgfrit

Kokkens noter

Du kan krydre croutonerne med andre krydderier efter smag.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær rugbrødsskiverne i tern (1-1,5 cm). Vend dem i olie, salt og evt. krydderier. Bred dem ud på bagepapir.
  • Giv rugbrødscroutonerne ca. 20 minutter i ovnen, til de tager lidt farve. De bliver først helt sprøde, når de køler af.