Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Scan for at gå til opskrift
Rugbrødscroutoner til suppe og salat
Antal
4
personer
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet
25
minutter
min
Ingredienser
4
skiver
rugbrød
(1-1,5 cm tykke)
2
spsk
olivenolie
1
tsk
flagesalt
1
fed
hvidløg (valgfrit
Kokkens noter
Du kan krydre croutonerne med andre krydderier efter smag.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær rugbrødsskiverne i tern (1-1,5 cm). Vend dem i olie, salt og evt. krydderier. Bred dem ud på bagepapir.
Giv rugbrødscroutonerne ca. 20 minutter i ovnen, til de tager lidt farve. De bliver først helt sprøde, når de køler af.