Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Røget kylling i ovn

Røget kylling i ovnen

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet 1 time 20 minutter

Ingredienser

  • ½ koldrøget kylling (1-1,4 kg)
  • 2 auberginer
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 800 g tomater (friske)
  • 1 tsk herbes de provence
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 spsk olivenolie

Dine egne noter

Tilberedning

  • Smør dit fad med olivenolie.
  • Hak auberginer og tomater i grove tern og løg i både. Pres hvidløget, og bland det med 3 spsk olivenolie og krydderierne. Vend det hele godt rundt i fadet, og sæt det i ovnen. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Partér nu kyllingen, og fjern overflødigt fedt og skind. Når grønsagerne har stået i ca. 20 minutter: Læg stykkerne oven på grønsagerne i ovnen og lad det varme videre i mindst 30 minutter, alt efter hvor store kyllingestykkerne er. Grønsagerne må gerne få 50-60 minutter i alt.