Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Ramsløgpulver - sådan tørrer du ramsløg i ovn

Ramsløgpulver

Antal 1 glas
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet 2 timer 10 minutter

Ingredienser

  • 30 ramsløgsblade (til 1 plade fuld)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skyl ramsløgbladene i rigeligt koldt vand.
  • Du bladene tørre med et rent viskestykke.
  • Bred ramsløgene ud i ét enkelt lag på en bageplade (gerne uden bagepapir) eller en bagerist.
  • Sæt dem i ovnen ved 50 grader varmluft i ca. 2 timer.
  • Start med minihakkeren: Kør bladene i nogle minutter, til de er nogenlunde findelt. Tag de største rester af stilke fra.
  • Skift til morter, og findel videre.
  • Hæld til sidst pulveret i en fin sigte. Her kan du bruge morter-staven til at findele det sidste (tag igen rester af stilke fra undervejs).
  • Opbevar pulveret ved stuetemperatur, helst mørkt, i en lille beholder med låg.