Scan for at gå til opskrift
Ramsløgpulver
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet 2 timer t 10 minutter min
- 30 ramsløgsblade (til 1 plade fuld)
Skyl ramsløgbladene i rigeligt koldt vand.
Du bladene tørre med et rent viskestykke.
Bred ramsløgene ud i ét enkelt lag på en bageplade (gerne uden bagepapir) eller en bagerist.
Sæt dem i ovnen ved 50 grader varmluft i ca. 2 timer.
Start med minihakkeren: Kør bladene i nogle minutter, til de er nogenlunde findelt. Tag de største rester af stilke fra.
Skift til morter, og findel videre.
Hæld til sidst pulveret i en fin sigte. Her kan du bruge morter-staven til at findele det sidste (tag igen rester af stilke fra undervejs).
Opbevar pulveret ved stuetemperatur, helst mørkt, i en lille beholder med låg.