Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Mexicansk tomatsalsa med chili og koriander

Mexicansk tomatsalsa med chili og koriander

Antal 4 personer
Forb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 200 g tomater (vælg nogen, der smager af noget)
  • ½ tsk salt
  • 1 lille rødløg (ca. 30 g)
  • ½ rød eller grøn chili (efter smag)
  • 1 fed hvidløg
  • 10 stilke koriander (2-3 spsk fint hakket)
  • 1 lime
  • 2 spsk olivenolie

Dine egne noter

Tilberedning

  • Hak tomaterne fint, drys med salt og placer dem i en sigte, så de kan dryppe af. Vend lidt rundt i dem et par gange, mens de drypper af.
  • Hak rødløg og chili fint imens, og pres hvidløg og saft af lime. Pil bladene af koriander, og hak dem også fint.
  • Vend salsaen sammen, smag til og server!