Scan for at gå til opskrift
 
	
        
            
				
				
				
				
				Kyllingesalat med mangodressing
				
				
                
				Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet 30 minutter min
 
         
     
 
	
  		Til salaten skal du bruge:
- 2 kyllingefileter
- ½ tsk stødt paprika
- salt og friskkværnet peber
- 1 spsk olivenolie
- ½ spidskål
- 1 mango
- 2 avocado
- ½ lime (saften)
- 1 håndfuld frisk koriander
Mangodressing
- 200 g mango (blød og moden, vejet uden skræl)
- ½ tsk dijonsennep
- ½ tsk stødt paprika
- 1 fed hvidløg
- ⅓ tsk salt
- ½ dl æblecidereddike
- 1 lime (ca. 2 spsk saft)
- 1 dl olivenolie
 
	
		Sådan laver du salaten:
- Vend kyllingebrysterne i paprika, salt og peber. Varm olien godt op på en pande, og brun kyllingebrysterne 1 minut på hver side. Lad dem stege videre ca. 5 minutter på hver side ved mellem varme. Stil dem til side. 
- Halver din mango med en skarp kniv og skær stenen ud. Skræl den mængde mango, du vil bruge i salaten, og skær den i tynde skiver. Gem resten af mangoen til din morgenmad eller en anden god salat.  
- Snit spidskålen i tynde strimler, gerne med mandolinjern. Skyl og pluk koriander. 
- Flæk avokadoerne, skær dem i tynde skiver, og dryp med limesaften. 
Dressingen (nok til flere gange):
- Flæk mangoen med en skarp kniv, og fjern stenen. Skræl de to halvdele. Skær dem i tern, evt. overskydende tern kan du bruge i salaten. Pil hvidløg, og skær i mindre stykker. Blend alle ingredienser til en jævn, cremet dressing. Smag til. 
- Skær kyllingbrysterne i tynde skiver, og anret salaten. Server den magiske mangodressing ved siden af. Varm evt. lidt brød til.