Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Indisk kylling i gryde

Indisk kylling i gryde - nem aftensmad

Antal 4 personer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet 45 minutter

Ingredienser

Tilbehør fx

Dine egne noter

Tilberedning

  • Parter en hel kylling i 10-12 stykker, fjern skindet, og læg stykker i en skål med krydderiblandingen (garam marsala, evt. chili, spidskommen og salt). Lad det hvile på køl 1/2 time.
  • Imens: Sæt evt. ris over, og fortsæt med:
  • Skær løg i fine skiver, og riv ingefær fint, og pres hvidløg. Sauter dem i olie ved svag varme i en god, bred gryde.
  • Tag løgblandingen op, skru op for varmen og brun kyllingestykkerne et par minutter på alle sider.
  • Hæld nu alle de resterende ingredienser i gryden, og lad det hele simre under låg ca. 20 minutter.
  • Lav evt. salat eller andet grønt tilbehør imens.