Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Falafel vafler

Falafel vafler

Antal 4 personer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 30 minutter

Ingredienser

  • 2 dåser kikærter (skyllede og drænede)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 50 g persille (gerne bredbladet)
  • 4 æg
  • 2 dl fine havregryn
  • 4 spsk sesamfrø
  • 4 spsk mel
  • 1 tsk fint salt
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • ¼ tsk stødt kanel
Husk også:
  • Olie til vaffeljernet

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skyl og dræn kikærterne. Pil løg og hvidløg, og skær i mindre stykker. Skyl persillen, og fjern de grove stængler.
  • Falafel vafler dej
    Kom alle ingredienserne i en food processor.
  • Falafel vafler dej
    Kør, til du har en jævn dej.
  • Tænd vaffeljernet, og vent på, det bliver gennemvarmt. Pensl så vaffeljernet med lidt olie, og hæld også en smule olie over dejen, og luk. I mit vaffeljern skal falafelvaflerne have ca. 4 minutter. Gentag med resten af dejen.
  • Server med gode rester fra køleskabet.