Scan for at gå til opskrift
Falafel vafler
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet 30 minutter min
- 2 dåser kikærter (skyllede og drænede)
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 50 g persille (gerne bredbladet)
- 4 æg
- 2 dl fine havregryn
- 4 spsk sesamfrø
- 4 spsk mel
- 1 tsk fint salt
- 2 tsk stødt spidskommen
- 2 tsk stødt koriander
- ¼ tsk stødt kanel
Skyl og dræn kikærterne. Pil løg og hvidløg, og skær i mindre stykker. Skyl persillen, og fjern de grove stængler.
-
Kom alle ingredienserne i en food processor.
-
Kør, til du har en jævn dej.
Tænd vaffeljernet, og vent på, det bliver gennemvarmt. Pensl så vaffeljernet med lidt olie, og hæld også en smule olie over dejen, og luk. I mit vaffeljern skal falafelvaflerne have ca. 4 minutter. Gentag med resten af dejen.
Server med gode rester fra køleskabet.