Scan for at gå til opskrift
Ceviche med torsk og mango
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
- 300 g torsk (eller anden fin, hvid fisk, let optøet)
- 2 limes (saften)
- 1 mango (moden og smørblød)
- 3 passionsfrugter
- 1 rød chili
- 1 forårsløg
- 1 bundt frisk koriander
- 2 spsk olivenolie
- ¼ tsk salt
- ½ dl ristede (usaltede peanuts)
Husk først: Tjek at din fisk er velegnet til at servere rå. Se nedenfor.
Skær den let optøede fisk i tynde skiver, og lad den marinere i limesaften 10-30 minutter. Imens:
Skræl mangoen, og skær den i tynde skiver eller små tern. Tag kødet ud af passionsfrugterne. Snit chilien i papirtynde skiver, og del i to bunker. Snit også forårsløg i tynde skiver, og del i to bunker. Hak halvdelen af korianderbladene.
Når fisken har trukket: Bland med mango, passionsfrugt, halvdelen af chilien, halvdelen af forårsløg, de hakkede korianderblade, olie, salt og peber. Smag til.
Pynt med chili, forårsløg, de hele korianderblade og et drys peanuts. Server med tortillachips. ¡Buen provecho!