Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Ceviche med mango - mexicansk ceviche

Ceviche med torsk og mango

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter

Ingredienser

  • 300 g torsk (eller anden fin, hvid fisk, let optøet)
  • 2 limes (saften)
  • 1 mango (moden og smørblød)
  • 3 passionsfrugter
  • 1 rød chili
  • 1 forårsløg
  • 1 bundt frisk koriander
  • 2 spsk olivenolie
  • ¼ tsk salt
  • ½ dl ristede (usaltede peanuts)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Husk først: Tjek at din fisk er velegnet til at servere rå. Se nedenfor.
  • Skær den let optøede fisk i tynde skiver, og lad den marinere i limesaften 10-30 minutter. Imens:
  • Skræl mangoen, og skær den i tynde skiver eller små tern. Tag kødet ud af passionsfrugterne. Snit chilien i papirtynde skiver, og del i to bunker. Snit også forårsløg i tynde skiver, og del i to bunker. Hak halvdelen af korianderbladene.
  • Når fisken har trukket: Bland med mango, passionsfrugt, halvdelen af chilien, halvdelen af forårsløg, de hakkede korianderblade, olie, salt og peber. Smag til.
  • Pynt med chili, forårsløg, de hele korianderblade og et drys peanuts. Server med tortillachips. ¡Buen provecho!