Start med at rense de søde kartofler – enten ved at skure dem eller skrælle dem. Skær dem i tern, og vend dem i olie og krydderier. Bred dem ud på bagepapir, og bag dem 15-20 minutter, til de tager lidt farve.
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 minutter, og lad den trække et køligt sted.
Når de søde kartofler er færdige: Skru ned på 150 grader, og rist mandlerne i ca. 15 minutter i ovnen.
Skyl og hak krydderurterne. Ryst dressingen sammen, og smag til med salt.Tip: Du kan også give dressingen en smule flydende honning, hvis du synes.
Hak mandlerne groft. Bland bulgur, søde kartofler og hakkede krydderurter i en skål (gem lidt grønt til pynt). Smuldr ca. halvdelen af fetaosten i, og vend dressingen i. Bred ud på et fad. Smuldr resten af fetaosten over, pynt med lidt grønt og hakkede mandler. Nyd!