Hæld de tørre ingredienser ud på bordet, og smuldr smørret heri, til det ligner revet ost.
Opløs gæren i en sjat af mælken, lav en fordybning i melet og hæld mælk og gærblanding herned. Bland så forsigtigt det hele sammen og ælt dejen blank. Lad dejen hvile, mens du laver fyldet.
Marcipanremoncen:
Riv marcipanen groft, og bland med sukker og smør i en skål. Pisk dem sammen med håndmixeren, eller ælt med hænderne, til massen er jævn.
Sæt to bageplader klar med bagepapir.
Se her, hvordan du former fastelavnsbollerne. Eller læs videre.
Del dejen i 20 lige store stykker, og rul dem til boller.
Lav en fordybning i hver boll
Put en skefuld marcipanremonce i.
Klem bollen til.
Lad bollerne hæve en lille times tid. Hak mandlerne imens.
Tænd ovnen på 200 grader.
Pensl bollerne med æg, drys med hakkede mandler og sukker (i den rækkefølge).
Når ovnen er helt varm: Sæt bollerne ind, og bag dem ca. 10 minutter, til de er fine og gyldne. Hold øje – måske bager din ovn ikke helt jævnt (det gør min ikke), så måske skal de vendes lidt rundt eller nogle tages ud før resten.