Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Waldorfsalat til vildtAt salat er sundt er vist noget af en overdrivelse, når det er waldorfsalat, vi taler om. Men nøj, hvor er det godt til kraftige retter, fx til vildt eller som vi gør: Til kalkun eller and juleaften.

Til 6 personer tager du:

2 dl creme fraiche
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft
1,5-2 dl fløde

en håndfuld valnødder
150 g grønne druer uden sten
2 stilke blegselleri
2-3 syrlige æbler

Sådan:

Rør først creme fraiche, sukker og citronsaft sammen i en skål. Skær så druerne i halve, æblerne i tern, blegselleri i tynde skiver og nødder i grove stykker (gem lidt til pynt). Bland det i creme fraiche dressingen (husk stadig at gemme de nødder, du vil pynte med – måske også nogle druer). Pisk så fløden ikke for stiv, og vend den blidt i resten.

Server i en pæn skål, og pynt med druer og valnødder.

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *