Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

RødkålssalatDen smager af jul (hele året).

Du skal bruge:
1/3 rødkålshoved i fine strimler
2 æbler i stykker (gerne lidt syrlige)
1 håndfuld valnødder, hakkede
10 tørrede øko-abrikoser i tynde skiver

Dressing – nok til 2 gange:
3 cm ingefær, revet
skal og saft af 2 økologiske appelsiner
saft af 1 rød grape
en smule vanillepulver (ikke vanillesukker)
1 tsk st kanel
1/4 tsk stødt allehånde
1/4 tsk stødt nelliker
1/2 tsk stødt kardemomme
1/4 tsk stødt muskatnød
en smule salt
en smule peber

Sådan:
Ryst dressingen godt sammen i et glas med låg. Hæld halvdelen over rødkål mm. og gem resten i køl til næste gang. Holder sig en uges tid, måske længere.

Tip:
Pynt med syrligt granatæble. Det smager også godt!

 

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *