Scan for at gå til opskrift
Waldorfsalat med skyr og rød spidskål
Forb. tid 20 minutter min
Til salatfyldet skal du bruge:
- 1 rødt æble (syrligt, ca. 125 g)
- 200 g røde druer uden sten
- 3 stængler bladselleri (ca. 75 g)
- 175 g rød spidskål
Til waldorf-skyrdressingen skal du bruge:
- 3 dl skyr naturel (eller yoghurt, hvis du foretrækker det)
- 2 tsk citronsaft
- 2 tsk sukker
Til pynt skal du også bruge:
Rør dressingen sammen i en stor skål med plads til hele salaten.
Skyl æble, druer og bladselleri. Snit æblet i små stykker, halver druerne, og skær bladselleri i tynde, skrå skiver. Snit spidskålen helt fint, fx på mandolinjern. Gem lidt druer og bladselleri til pynt – vend resten af fyldet i dressingen. Hvis du synes, salaten bliver for stiv, kan du tilsætte lidt koldt vand. Anret din skyr-waldorfsalat i en skål eller et fad.
Pynt med de sidste druer, lidt bladselleri og knuste valnødder. Nyd!